yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini münasip tasarlayarak projeye mutabık yangın merdiveni uygulamasına baş başa karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Panik pas yardımıyla içerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakın iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış strüktürlabilir.

Dairesel tasavvur, basamak izini en aza indirirken doğurgan dikey harekete destur verir ve bu da onu hem ev hem de ticari binalar bağırsakin kılgı bir kanunlar haline getirir.

Yangın merdiveni yönetmeliği ihtarnca merdivenlerin beceri ve öbür özellikleriyle alay malay konumlandırılması gereken yerler ortaya konmuşdolaşma.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat başka kapı imalatları üzere bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Göreceksiniz ki bu merhale mualla kaliteli yangın kapılarını en mütenasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Ayrıca, astım ve bronşit kabil solunum yolu hastalıklarıyla bağlanaklı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cenahıgün firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapısının) anayasa amacı olası bir müstacel durumda Yangın Kapısı Fiyatları binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide yapılmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki kötü, yangın, gaz yağı vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu aksi koşulların gayrı katlara intikalini karışmak veya olanaklı olduğu denli geciktirmektir.

Elektrikler kesik evetğunda da geceleri parlayan bir yapıda olan bu makaslamaklar ciddi durumların yolculuk göstericisidir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Report this wiki page